Το καλάθι σας είναι άδειο.

Boreo Herb

5/5
Τιμή πώλησης 47,90 €
Τιμή / λ.:
< 47.9

Boreo Herb
Φυσική αντιβίωση-νόσος του Lyme
Πληροφορίες προϊόντος: H ασθένεια Lyme ή βορρελίωση είναι μια ζωοανθρωπονόσος που προκαλείται από τουλάχιστον 12 είδη βακτηρίων.
Τα βακτήρια αυτά έχουν λεπτό επίμηκες σώμα και βρίσκονται σε τσιμπούρια, καθώς επίσης και σε κουνούπια και μύγες, τα οποία μεταδίδουν στον άνθρωπο την ασθένεια. Η βορρελίωση προσβάλλει τις αρθρώσεις, την καρδιά και το νευρικό σύστημα και μελετάται με ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια καθώς αυξάνεται ο αριθμός των κρουσμάτων. Ο κύριος λόγος για αυτή την αύξηση, σύμφωνα με κορυφαίους επιστήμονες, οφείλεται στην υπερθέρμανση του πλανήτη και τη ρύπανση.
Το Boreo Herb δεν περιορίζεται στην καταπολέμηση των λοιμώξεων μετά από τσιμπήματα, το Boreo Herb μπορεί να είναι μεγάλη βοήθεια στον αγώνα για πολλούς άλλους τύπους εντερικών παρασίτων, μυκητιασικές και ιογενείς ασθένειες (βακτηριακές).
Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Robert Koch είναι η πιο κοινή μολυσματική ασθένεια στην Ευρώπη. Κατά της νόσου δεν υπάρχει επί του παρόντος κανένα εμβόλιο.
Το συμπλήρωμα διατροφής Boreo Herb μπορεί να βοηθήσει το έργο του ανθρώπινου οργανισμού να αμυνθεί ενάντια στη μόλυνση και τις επιπτώσεις της. Η Boreo Herb βασίστηκε στην εξέταση της εμπειρίας της φυσικής ιατρικής και βασίζεται μόνο σε φυσικά συστατικά. Μπορεί επίσης να ενισχύσει το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα.
Περιέχουν οι 3 κάψουλες: ρίζα νεράγκαθου 720mg, πρόπολη 360 mg, αψέντι 270mg, σκόρδο 180mg, Cat's claw 90mg, φύλλα ευκαλύπτου 90mg και αρκεύθου 90mg.
Συνιστώμενη δοσολογία για ενήλικες: 3 x 1 κάψουλα ημερησίως.
Περιεχόμενο: 90 δισκία.

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Είσοδος Μελών