Το καλάθι σας είναι άδειο.

Forever Young -HGH Natural

5/5
Τιμή πώλησης 61,90 €
Τιμή / λ.:
< 61.9

Forever Young -HGH Natural
Η αντιγήρανση με φυσικό τρόπο!
Πληροφορίες προϊόντος: Για ενίσχυση της ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης (HGH) σε αθλητές, ηλικιωμένους, αντιγήρανση, απώλεια βάρους, ευεξία. Είναι η αντιστροφή της γήρανσης μία πραγματικότητα; Με τα χρόνια πέφτουν τα φυσικά επίπεδα της HGH. Στην ηλικία των 60 ετών παράγουν οι περισσότεροι άνθρωποι ελάχιστη ή και καθόλου αυξητική ορμόνη. Οι ερευνητές πιστεύουν εδώ και καιρό, ότι ένα χαμηλό επίπεδο HGH μπορεί να παίζει σημαντικό ρόλο στη διαδικασία της γήρανσης. Η απάντηση σε αυτό το πρόβλημα δόθηκε από φυσικούς επιστήμονες και βιοχημικούς. Η δια στόματος λήψη έδειξε ότι συγκεκριμένα αμινοξέα υποστηρίζουν και διεγείρουν την υπόφυση, ώστε να γίνεται έκκριση φυσικής ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης. Η έκκριση HGH αυξάνει το ανθρώπινο περιθώριο ζωής. Η λήψη αμινοξέων προάγει τη διατήρηση ενός «νεανικού» επιπέδου HGH στους ενήλικες ανεξαρτήτου ηλικίας. Από τα περίπου 80 αμινοξέα, που βρίσκονται στη φύση, μόνο λίγα γνωστά είδη διεγείρουν με την λήψη από το στόμα την υπόφυση, ώστε να γίνεται έκκριση φυσικού HGH.
Ενδείξεις χορήγησης: Οι έρευνες αναφέρουν, ότι μετά από θεραπεία διάρκειας 6 μηνών επιτυγχάνονται τα εξής:
-Αντιγήρανση
-Μείωση των κρίσεων πανικού
-Ισχυρότερο ανοσοποιητικό σύστημα
-Απότομη μείωση της κυτταρίτιδας
-Καλύτερη συγκέντρωση
-Σοβαρή απώλεια βάρους
-Καλύτερος ύπνος
-Πιο αργή διαδικασία γήρανσης
-Ενίσχυση των μυών (εξ ου και η αναδόμηση των μυών του προσώπου)
Οι 2 κάψουλες Forever Young - HGH περιέχουν: L-αργινίνη 400mg, L-ορνιθίνη 300mg, L-γλουταμίνη 300mg, Πρωτόγαλα 200mg, L-λυσίνη 100mg, L-ορνιθίνης άλφα -κετογλουταρικό 100mg, L-γλυκίνη 100mg.
Δοσολογία για ενήλικες: 2 κάψουλες καθημερινά ή όταν υπάρχει ανάγκη. Καλύτερα είναι τουλάχιστον 2 ώρες πριν ή 2 ώρες μετά το γεύμα ή λίγο πριν την κατάκλιση.
Περιεχόμενο: 60 κάψουλες.

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Είσοδος Μελών