Το καλάθι σας είναι άδειο.

Magistral Gold XL

5/5
Τιμή πώλησης 55,90 €
Τιμή / λ.:
< 55.9

Magistral Gold XL
Για την καλή λειτουργία του προστάτη και του συνδετικού ιστού. Προστατέψτε το μέλλον και την ζωτικότητά σας ...με φυσικό τρόπο!
Πληροφορίες προϊόντος: Οι δύο συχνότερες παθήσεις του προστάτη, η καλοήθης υπερπλασία και ο κακοήθης καρκίνος του προστάτη αδένα σχετίζονται με την ηλικία. Αυτό σημαίνει ότι τα κλινικά συμπτώματα εμφανίζονται κυρίως σε μεγάλη ηλικία. Η καλοήθης υπερπλασία δεν μειώνει την πιθανή διάρκεια ζωής, σε προχωρημένο στάδιο όμως, περιορίζει σημαντικά την ποιότητα της ζωής. Ο καρκίνος βέβαια, ως κακοήθης νόσος, μειώνει το προσδόκιμο όριο ζωής. Το 10% των ανθρώπων πάνω από 65, χάνουν την ικανότητα να ελέγχουν την λειτουργία της ουροδόχου κύστης. Συχνά είναι γυναίκες, στις οποίες μειώνεται η ελαστικότητα των μυών του πυελικού εδάφους κι έτσι έχουμε απώλεια ελέγχου της κύστης. Και για τις δύο παθήσεις υπάρχουν προληπτικά μέτρα βασισμένα στη διατροφή. Για άντρες και γυναίκες, αυτά θα πρέπει έτσι κι αλλιώς να αποτελούν βασική αρχή στην προσέγγισης της αντιγήρανσης.
Κάθε 2 κάψουλες Magistral Gold XL περιέχουν: Σερενόα (Saw Palmetto) 600mg, Pygeum Africanum (αφρικανική δαμασκηνιά) 300mg, L- γλουταμινικό οξύ 70mg, L- αλανίνη 70mg, Κολοκυθόσπορο 50mg, Ψευδάργυρο 50mg, L- γλυκίνη 30mg, Agaricus blazei murril (μανιτάρι του Θεού) 20mg,Λυκοπένιο 5mg, Ρίζα Κολλιτσίδας 5mg , Πιπέρι Καγιέν 5mg, Καναδική Κιτρινόριζα (Golden Seal) 5mg, Ευπατόριο το καννάβιον (Eupatorium cannabinum) 5mg, Kαρποί Αρκεύθου 5mg, Αλθαία 5mg, Μαϊντανός 5mg, Νούφαρο 5mg, Βιταμίνη Β6 5mg, Χαλκός 500mcg, Σελήνιο 25mcg, Βιταμίνη D3 2,5mcg.
Δοσολογία: 2Χ1 κάψουλα πρωί και βράδυ ή όπως υπάρχει ανάγκη.
Περιεχόμενο: 60 κάψουλες κατάλληλες για χορτοφάγους.

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Είσοδος Μελών