Το καλάθι σας είναι άδειο.

Υγρή Πολυβιταμίνη Mivitotal Plus

5/5
Τιμή πώλησης 47,00 €
Τιμή / λ.:
< 47

Υγρή Πολυβιταμίνη Mivitotal Plus
Περιγραφή προϊόντος: Το Mivitotal Plus είναι μια πλήρης πολυθρεπτική πόσιμη φόρμουλα υψηλής απορρόφησης από τον οργανισμό για την οικογένεια από 2 ετών και άνω. Το Mivitotal Plus είναι μια σούπερ αντιοξειδωτική φόρμουλα η οποία περιέχει, μεταξύ άλλων, βιταμίνη C που βοηθά στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης και τον φυσιολογικό μεταβολισμό της ενέργειας, βιταμίνη D για την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και θειαμίνη η οποία συμβάλλει στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία.
Ενδείξεις: Αδυναμία, κόπωση, περίοδος ανάρρωσης, αποτοξίνωση από την χημειοθεραπεία, ακτινοβολία, αποτοξίνωση βαρέων μετάλλων.
Δοσολογία: Ενήλικες 1 κουταλιά της σούπας (15ml) δύο φορές ημερησίως. Παιδιά 12 ετών 1 κουταλιά της σούπας (15ml) ημερησίως. Παιδιά από 2 ετών και άνω 1 κουταλάκι του γλυκού (5ml) ημερησίως. Λαμβάνονται με ένα γεύμα. Μπορεί να αναμιχθεί για παράδειγμα με νερό ή χυμό για να πάρετε μια πιο ήπια γεύση. Δεν πρέπει να γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης. Ανακινήστε πριν από τη χρήση.
Αποθήκευση: Να φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά. Όταν ανοιχτεί το δοχείο πρέπει να είναι στο ψυγείο και να χρησιμοποιηθεί μέσα σε δύο μήνες.
*Περιέχει γλυκαντικές ουσίες.

 

pinakas

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Είσοδος Μελών