Το καλάθι σας είναι άδειο.

Υγρή Πολυβιταμίνη Mivitotal woman

5/5
Τιμή πώλησης 55,00 €
Τιμή / λ.:
< 55

Υγρή Πολυβιταμίνη Mivitotal woman
Περιγραφή προϊόντος: Το Mivitotal woman είναι μια πολυβιταμίνη, η οποία έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες μιας γυναίκας. Ο σίδηρος είναι ένα σημαντικό θέμα για τις γυναίκες, επειδή βοηθά στον σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων και της αιμοσφαιρίνης. Το παντοθενικό οξύ (βιταμίνη Β5) βοηθά στη μείωση της κόπωσης και εξάντλησης και στην κανονική πνευματική απόδοση. Ο ψευδάργυρος βοηθά στη διατήρηση των μαλλιών και σε ένα υγιές λαμπερό δέρμα.
Δοσολογία: 1 κουταλιά της σούπας με το πρωινό γεύμα και 1 κουταλιά μαζί με το μεσημεριανό γεύμα. Εάν θέλουμε, αραιώνουμε την δοσολογία με λίγο χυμό 100% ανανά εμπορίου ή με λίγο νερό. Ανακινούμε καλά την φιάλη πριν την χρήση.
*Δεν πρέπει να γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να αντικαθιστούν μια ποικίλη διατροφή και τον υγιεινό τρόπο ζωής.
Αποθήκευση: Όχι σε άμεσο ηλιακό φως. Να φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά. Όταν ανοιχτεί το δοχείο, πρέπει να είναι στο ψυγείο και να χρησιμοποιηθεί μέσα σε δύο μήνες.

 

woman

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Είσοδος Μελών