Το καλάθι σας είναι άδειο.

PB-6

5/5
Τιμή πώλησης 47,90 €
Τιμή / λ.:
< 47.9

PB-6
Πληροφορίες προϊόντος: Είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής, με ένα μίνιμουμ 3 δισεκατομμυρίων ευεργετικών εντερικών βακτηρίων σε μία κάψουλα, στη μέγιστη συγκέντρωση. Η σύνθεσή του βασίστηκε σε επιστημονικές ερευνητικές μελέτες. Γιατί χρειαζόμαστε συμπληρώματα διατροφής με προβιοτικά; Επιστήμονες και γιατροί απέδειξαν σε αμέτρητες έρευνες, ότι η υγεία μας εξαρτάται σημαντικά από την ακέραιη και αποδοτική λειτουργία της εντερικής χλωρίδας. Η τροφή μας αποτελεί την πηγή θρεπτικών στοιχείων για το έντερο, πολλές φορές όμως, οι καταστάσεις της ζωής και οι διατροφικές μας συνήθειες μας δυσκολεύουν να ακολουθήσουμε μια ισορροπημένη και πλούσια σε άπεπτες φυτικές ίνες διατροφή. Αυτό σε συνδυασμό με την υπερχρήση φαρμάκων όπως αντιβιοτικά, αντισυλληπτικά, κορτιζόνη, αντικαταθλιπτικά κ.τ.λ., έχει ως επακόλουθο να διαταράσσεται η ικανότητα λειτουργίας του εντέρου, να υπερισχύσουν τα παθογόνα βακτήρια και μικρόβια (δυσβίωση, καντιντίαση), το ανοσοποιητικό σύστημα να γίνεται πιο ευάλωτο (80% της άμυνάς μας βασίζεται στο υγιές μικροβίωμα του πεπτικού συστήματος ), να διαταράσσεται η πέψη, η ενέργεια και η αποδοτικότητά μας να πέφτει. Γιατί είναι τόσο μοναδικό το SunSplash PB-6; Περιέχει 3 δισεκατομμύρια εντερικά βακτήρια ανά κάψουλα και χάρη σ' αυτό το υψηλό βακτηριακό φορτίο είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό.
Το SunSplash PB-6 περιέχει Lactobacillus longum, acidophilus, Bifidobacterium και 4 άλλα υγιή βακτήρια. *Το SunSplash PB-6 είναι κατάλληλο για διαβητικούς.
Δοσολογία για ενήλικες: Τις πρώτες 3 ημέρες 2 κάψουλες πριν το πρωινό γεύμα και 2 κάψουλες πριν τον ύπνο. Στην συνέχεια 1 κάψουλα το πρωί και 1 πριν τον ύπνο.
Περιεχόμενο: 60 κάψουλες κατάλληλες για χορτοφάγους.

 

pb6

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Είσοδος Μελών