Το καλάθι σας είναι άδειο.

Vitality-MicroFlor 25M

5/5
Τιμή πώλησης 57,90 €
Τιμή / λ.:
< 57.9

Vitality-MicroFlor 25M
Προβιοτικό!
Σημαντική υποστήριξη για υγιή και λειτουργική εντερική χλωρίδα!
Πληροφορίες προϊόντος: Περιέχει 25 δισεκατομμύρια, ευεργετικά εντερικά βακτήρια ανά κάψουλα. Αυτά είναι μικροοργανισμοί που βρίσκονται στο παχύ έντερο και η παρουσία τους είναι εξαιρετικά σημαντική για τη σωστή λειτουργία του εντέρου.
Γιατί χρειαζόμαστε συμπληρώματα διατροφής με προβιοτικά; Επιστήμονες και γιατροί απέδειξαν σε αμέτρητες έρευνες, ότι η υγεία μας εξαρτάται σημαντικά από την ακέραιη και αποδοτική λειτουργία της εντερικής χλωρίδας. H τροφή που καταναλώνουμε περνάει μέσα από τον οργανισμό, ο οποίος αποτελείται από δισεκατομμύρια μικροοργανισμούς που ζουν σε ισορροπία μεταξύ τους.
Τα θρεπτικά συστατικά της τροφής, μπορούν όμως να χρησιμοποιηθούν μόνο, αν η χλωρίδα του εντέρου – ο κόσμος των θετικών, φιλικών βακτηρίων στο έντερο - είναι υγιής και ακέραιη. Η τροφή μας αποτελεί την πηγή θρεπτικών στοιχείων για το έντερο, από την οποία αντλεί την ικανότητα λειτουργίας του και ο άνθρωπος την ζωτική του ενέργεια. Πολλές φορές όμως, οι καταστάσεις της ζωής και οι διατροφικές μας συνήθειες, μας δυσκολεύουν να ακολουθήσουμε μια ισορροπημένη και πλούσια σε άπεπτες φυτικές ίνες διατροφή.
Ως επακόλουθο διαταράσσεται η ικανότητα λειτουργίας του εντέρου, υπερισχύουν παθογόνα βακτήρια και μικρόβια, το ανοσοποιητικό σύστημα γίνεται πιο ευάλωτο, διαταράσσεται η πέψη, η ενέργεια και η αποδοτικότητά μας πέφτει.
Κάθε 1 κάψουλα Vitality-MicroFlor 25M περιέχει: Καλλιέργειες βακτηρίων - 25 δις μικροοργανισμούς, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus salivarious, Lactobacillus casei, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium longum, Streptococcus thermophilus.
Άλλα συστατικά: κυτταρίνη, κυτταρίνη (κάψουλα), FOS (φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες), παλμιτικό ασκορβύλιο, διοξείδιο του πυριτίου.
Δεν περιέχει: ζάχαρη, μαγιά, αλάτι, άμυλο, σιτάρι, καλαμπόκι, γλουτένη, οστρακοειδή, γάλα, αυγό, σόγια, συντηρητικά.
Δοσολογία: Μια κάψουλα, 1 με 2 φορές ημερησίως ανάμεσα στα γεύματα ή με άδειο στομάχι.
Περιεχόμενο: 50 κάψουλες

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Είσοδος Μελών