Το καλάθι σας είναι άδειο.

Σεξουαλικής Υγείας (Libido)

5/5
Τιμή πώλησης 15,00 €
Τιμή / λ.:
< 15

Αφροδισιακό – Ενέργεια – Ζωτικότητα


Aυξάνει τη σεξουαλική διάθεση σε άντρες και γυναίκες...!!!

Περιέχει: Τριβόλι –Suma – Maca – Epimedium - Gingo Biloba - Παλμέτο ή Σερενόα

Το ελιξίριο που αυξάνει τη σεξουαλική διάθεση σε άντρες και γυναίκες...!!!
Ένας συνδυασμός βοτάνων σε μορφή βάμματος με εντυπωσιακά αποτελέσματα κατά της στυτικής δυσλειτουργίας, της πρόωρης εκσπερμάτισης, των ορμονικών διαταραχών.
Βοηθάει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού, συμβάλλει σημαντικά στη θεραπεία της υπερπλασίας του προστάτη, την χρόνια κόπωση και την έλλειψη ενέργειας, με αποτέλεσμα το μείγμα σεξουαλικής υγείας να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην γενικότερη αναζωογόνηση του οργανισμού.

  • Suma Root: οδηγεί στην αύξηση της καρδιοαναπνευστικής λειτουργίας και στη μυϊκή υπερτροφία.
  • Τριβόλι: το βότανο της τεστοστερόνης και τόνωσης της λίμπιντο...
  • Μάκα: το μυστικό των Ίνκας. Είναι πολύ καλή πηγή αμινοξέων, λιπαρών οξέων, μετάλλων και ιχνοστοιχείων. Βελτιώνει την ψυχική διάθεση, διεγείρει την ερωτική επιθυμία και μειώνει το χρόνο επίτευξης της στύσης.
  • Epimedium: Το φυτικό βιάγκρα, η ικαριίνη, το δραστικό και βασικό συστατικό του βοτάνου, βελτιώνει τη ροή του αίματος στα αναπαραγωγικά όργανα και την ικανότητα στύσης, δεσμεύοντας το ένζυμο SHGB, που εμποδίζει τη βιολογική δράση της τεστοστερόνης. Δυναμώνει τους εξασθενημένους οργανισμούς, αυξάνει τον αριθμό σπερματοζωαρίων στους άντρες και την ¬ερωτική ικανοποίηση στις γυναίκες.
  • Σερενόα ή Saw Palmetto: το φυτό που χρησιμοποιείται εδώ και πολλούς αιώνες για παθήσεις που σχετίζονται με το ανδρικό ουροποιητικό σύστημα και τη θεραπεία των προβλημάτων του προστάτη.
  • Στυτική δυσλειτουργία, τονωτικό, διουρητικό.
  • Γκίνγκο μπιλόμπα -Ginkgo Billoba: χρησιμοποιείται στην Παραδοσιακή Κινεζική Ιατρική για περισσότερα από 500 χρόνια. Είναι αφροδισιακό, τονωτικό, αντιοξειδωτικό και δίνει μακροζωία.

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

oroi xrisistropoi apostolistropoi pliromis

Είσοδος Μελών