Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ροδιόλα

5/5
Τιμή πώλησης 20,00 €
Τιμή / λ.:
< 20.00001

Τόνωση, ενέργεια, ενδυνάμωση του κεντρικού νευρικού συστήματος.

Το Rhodiola Rosea έχει περιληφθεί στην επίσημη ρωσική ιατρική από το 1969.
Είναι ένα προσαρμογόνο βότανο προσαρμόζει δηλ. την δράση της ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε οργανισμού.
Φυσικό και ασφαλές αναβολικό, χωρίς αρνητικές επιδράσεις στα επινεφρίδια
ενώ παρουσιάζει αναγεννητικές ιδιότητες, λόγω της δυνατότητάς του να αυξάνει την αποδοτικότητα των ενδοκυττάριων μηχανισμών αποκατάστασης του DNA.

Τα στοιχεία που κάνουν την ροδιόλα μοναδική και της προσφέρουν αυτές τις ιδιότητες είναι οι πολυφαινόλες και τα φαινυλοπροπενοειδή.
Δρα καταπραϋντικά, αντικαρκινικά, καρδιοπροστατευτικά, τονωτικά και ενδυναμωτικά στο Κεντρικό Νευρικό Σύστημα.
Σημαντική η δράση της και σε περιπτώσεις ψυχοσωματικών προβλημάτων. Είναι γενικότερα ένα βότανο που ενισχύει τον οργανισμό και το ανοσοποιητικό μας σύστημα.
Bοηθάει επίσης σε ασθενικές καταστάσεις, όπως πτώση στην απόδοση εργασίας, δυσκολίες ύπνου, μειωμένη όρεξη, οξυθυμία, υπέρταση, πονοκέφαλους, κόπωση από έντονη φυσική ή διανοητική δραστηριότητα. Πρόκειται για ένα πολύ καλό αντικαταθλιπτικό.

Η Ροδιόλα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, γιατί φαίνεται ότι, εκτός από πολύ ωφέλιμη επίδραση στο νοητικό άγχος, μπορεί να ωφελήσει και τις αθλητικές επιδόσεις και θεωρείται ένα φυσικό και ασφαλές αναβολικό.

*Mελέτη που πραγματοποιήθηκε πάνω σε φοιτητές έδειξε μια εμφανή βελτίωση της ευεξίας τους, της φυσικής του κατάστασής τους, του συντονισμού τους καθώς επίσης και μείωση της κόπωσής τους. Πρόκειται για το πιο κατάλληλο φυτό κατά τις περιόδους εξετάσεων.Aποτελεί την αποτελεσματική λύση σε στιγμές με μεγάλο άγχος και στρες.
Δοσολογία: 15-20 σταγόνες 2 φορές την ημέρα.

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

oroi xrisistropoi apostolistropoi pliromis

Είσοδος Μελών